25.03.2012

83. Artilleriet{ Foto Artilleriet via }


i Göteborg, deres fantastiske sortemang og utrolig dyktige eksponerings designere...  (man får virkelig lyst på alt som er utstillt i denne butikken )

Er på vei hjem fra en fantastisk weekend i Göteborg, (fikk ikke noe nett forbindelse på min mac igår så i dag kjører vi 83 & 84;) Var i går innom Göteborgs beste butikk innenfor innredning, design og livsstil - Artilleriet - og ble som alltid like inspirert og imponert over deres fantastiske utstillinger og sortemang...

Drømmer om en fantastisk lampe i hvit silke, om en bohemisk sofa med masse puter, om hvite fliser på veggene og om glassmontrer med kunstneriske oppstillninger... (dreams can come true;)


Nyt søndagen med et smil på leppen, solen stråler virkelig idag!6 kommentarer:

 1. åh ..hoppas du haft en fin helg här i vår vackra stad...

  Kram Pernilla på Piazzan

  SvarSlett
 2. For en rålekker butikk og jeg falt pladask for bord med tak-løsningen på bilde 3! Akkurat hva vi har behov for. Vi har nemlig terrasse uten tak og kan heller ikke bygge et for da vil det se veldig rart ut. Du fikk vel ikke tilfeldigvis med deg prisen på den løsningen..?;) Høres ellers ut som om du har hatt en veldig fin helg:-) Klem

  SvarSlett
 3. For ett vakkert sted! *elsk*

  I dag har vi bare malt, flikket, sparklet - lurt inn en lang sykkeltur og nå sitter jeg og leser korrektur på annonser og lurer inn en bloggpause nå og da :)

  Snart skal vi grille - det skal bli så deilig!
  klemklem

  SvarSlett
 4. Wow - for et nydelig lokale!!
  Ha en flott søndag!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 5. Ja det är en mysig affär som har SÅ mycket fint.

  Kram

  SvarSlett
 6. Hei igjen! Kan jeg bruke bilde nr 3 på min blogg? Skal selvsagt vise til både deg og Artilleriet:-) Genial løsning!

  SvarSlett