21.05.2012

123. Herlige uteplasser


{ Foto Per Gunnarsson via }


hvite segl duker, oliventrær, spirende grønt i store krukker og utemøbler som ikke står i alles hager... (bord og stoler har blitt malt i oljefarge med ncs-koden s 4500 n og var opprinnelig i furu:)

Hvilken inspirerende uteplass, får lyst til å krype opp i den finfine solstolen med en stor fruktsalat og et nytt magasin.

Tusen takk for deres gode hilsninger til Theos ett års dag og til meg, det var virkelig en fantastisk dag! Sommeren har virkelig kommet her i sør for himmelen er skyfri og blå og det er så varmt utenfor. Nå skal jeg nyte resten av kvelden med min mann også blir det et avsnitt av HBO´s Game of thrones (elsker HBO)

Fineste kvelden til deg!7 kommentarer:

 1. Skikkelig herlig uteplass ja! Liker svart mot hvitt og den nydelige olstolen. Nå har jeg akkurat vært ute å kjøpt terrassebeis, så blir nok fint her og etterhvert. Kribler i fingrene etter å komme i gang!

  SvarSlett
 2. Så stilig!! Malte nettopp et gammelt kjøkkenbord hvitt og det skal brukes som verandabord. Kjenner jeg angrer litt...:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 3. Lekker hageinspo, takk for at du deler! Og grattis med vel overstått feiring av lille prinsen :) Fin mandagskveld! Klemmer

  SvarSlett
 4. Supert med litt inspirasjon for uteplassen! Der har jeg nemlig en lang vei å gå, men med bestilling inne på nye hagemøbler, er jeg da på gang! :)
  Gratulerer ellers med en ett-åring i huset! Min minste prinsesse fyller to år nå på fredag, og jeg synes hun nettopp ble født!
  Ønsker deg en fin, ny uke!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. Nydelig!! Flott inspirasjon!!
  Jeg har 3 uteplasser - og 3 forskjellige stiler!!
  Det er så mye fint...
  klem Heidi :)

  SvarSlett
 6. Härligt, särskilt den sista bilden!

  SvarSlett
 7. Underbart fint! Vi planerar öhusets uteplats för fullt nu och detta var fin inspiration! Önskar dig en fin vecka! kram

  SvarSlett